Доставката на нашите стоки се извършва основно с куриерска фирма ЕКОНТ. При определени условия с куриер по Ваше желание.  Може да ползвате опция „преглед“ .

Работим основно с фирма Еконт, с която имаме сключен договор и която предлага процентна  отстъпка за всички пратки. Цената на доставката се определя  от теглото, в зависимост от населеното място и сумата на наложеният платеж / тя се определя от куриерската фирма доставчик/.

По Ваше желание, можете да изберете спедиторска фирма различна от Еконт, като при поръчка,  Вие сами  заявявате посещението  на желаната от Вас куриерска фирма.

Транспорт на всички наши пратки е за сметка на получателя.

Начин на плащане:

  • Чрез наложен платеж – плащане на куриера, при получаване на стоката
  • С банков превод по фактура – превод на сума по банкова сметка и изпращане на сканирано платежно по  имейла предварително/ преди експедиция/.

Наш служител, ще се свърже с Вас за потвърждаване и данни за доставка, в рамките на работният ден. Поръчките постъпили на сайта се обработват от понеделник до петък до 15:00 часа. Постъпили поръчки след този час, се обработват на следващият работен ден.

При извънредни обстоятелства фирма “Бендида – 66 “ си запазва правото да удължи срока на доставка след като информира потребителя за причините.