За нас

Първата фирма в страната която покрива всички изисквания по БДС за трибагреник

Фирмата е създадена през 1995 година с единствен предмет на дейност – Възпроизвеждане и разпространение на националното знаме и герба на Република България. Повече от 20 години фирмата работи в подкрепа на идеята да се популяризират тези национални символи. В същото време непрекъснато разширяваме гамата от предлагани продукти, но все във връзка със знамето и българската идентичност.

„Бендида – 66”  е първата фирма в страната която получи от Държавната агенция по стандартизация и метрология – град София, сертификат №0115 за съответствие на възпроизвежданите от нея знамена с изискванията на Закона за Държавния печат и знаме на РБ. Този сертификат гарантира, че изработените от „Бендида – 66” ЕООД  трибагреници отговарят на всички изисквания по БДС .

През годините фирмата непрекъснато обогатява производствената си база с нови съвременни машини за сублимационен печат, директен печат, DTF печат, ситопечат и други. Тези технологии позволяват отпечатване на висококачествени и пълноцветни изображения върху плат, което е особено подходящо при изработването на различни видове знамена, както и други рекламни артикули. Модернизирайки производствената си база се стремим да задоволим нуждите на нашите клиенти и имаме възможност за отпечатване и на единични бройки на атрактивни цени.

Производствената база на нашата фирма се намира в град Първомай, област Пловдивска. За да се популяризираме и наложим на пазара, въпреки нестратегическото си географско положение ние влагаме изключителна прецизност и старание във всяко нещо което изработваме, като същевременно предлагаме и разумни цени.

Думи от собственика

Кавички на цитата на Атанаска Велчева, управител на Бендида - 66 ЕООД
Ние произвеждаме това, от което се нуждаят нашите клиенти. Но най-много обичаме да правим онова, което другите не могат да направят! При нас е така! Искаме да сме най-добрите!

Атанаска Велчева, Управител

Нашите клиенти

petrol-ad
aec-kozloduj
prezidenstvo-na-rb
simens
office-1-superstore
pristanishte-varna
ministerstvo-na-zemedelieto
ministerstvo-na-transporta
mezhdunaroden-panair-plovdiv
letishte-plovdiv
pristanishte-burgas
vazovski-mashinostroitelni-zavodi-sopot
sienit-plovdiv
asarel-medet-panagjurishte

Отизиви от клиенти

Кавички на цитата на клиент
Благодарим от сърце! Знамето е прекрасно! Бъдете здрави и успешни!

Св. Ганчева

Директор

Референция
Кавички на цитата на клиент
Дружеството показва опит и притежава необходимата материална база, техника и персонал, като поддържа високо качество на доставяните артикули. Препоръчваме БЕНДИДА като изключително компетентен, надежден и коректен партньор.

Снежана Янева

Директор "Хуманитарни дейности", община Свиленград

Референция
Кавички на цитата на клиент
Порчъката за изработка и доставка на 2 броя знамена на Република България за община Банско е изпълнена перфектно от Ваша страна. Искам най-сърдечно да благодаря на целия екип за бързата реакция.

Константин Кожарев

нач. отдел "Екология", гр. Банско

Кавички на цитата на клиент
Благодарност към Вашия екип за професионализма, готовността и безценната помощ, която ни оказахте във връзка с изработването на представителен флаг с логото на 2 "Тунджанска" механизирана бригада - Стара Загора.

Станимир Христов

Командир на 2-ра механизирана бригада

Референция
Кавички на цитата на клиент
Искрено и сърдечно ви благодарим за ползотворното сътрудничество. Ценим високо съществената помощ и съдействие, които ни оказвате. С гордост и достойнство споделяме с вас нашите успехи и резултати.

Николай Радев

Управител, Учмаг и Хирон 3000

Референция
Кавички на цитата на клиент
Благодарим за разбирането и съпричастността към нашите потребности, за отличното ни сътрудничество и съвместна дейност във връзка с изработването на знамена и шалчета за Общинката организация. Прекланяме се пред професионализнма Ви.

полк. инж. о.з. Ненко Чернооков

Заместник-председател ОО СОСЗР - Карлово

Референция
Кавички на цитата на клиент
Благодаря на Вас и на Вашите колеги за бързата реакция и за отзивчивосттта, коректността и високия професионализъм, които проявихте при изработката на специално знаме за въдушната демонстрация по случай 6-ти май.

Димитър Иванов

Командир на 24-та авиационна база

Референция